Snel geld verdienen

Snel geld verdienen kan je op verschillende manieren doen. Wel is het van belang om jezelf af te vragen waarom dit nodig is. Kom je structureel geld tekort? Dan is het verstandig om dit ook structureel op te lossen. En niet even een keer snel wat extra geld te verdienen. Helaas komen steeds meer mensen in de problemen.

Meer uren gaan werken

Wanneer je de mogelijkheid hebt, dan is het eenvoudig om een aantal extra uren te gaan werken. Wanneer je deze uren dan ook nog in het weekend of in de avond kan gaan werken, dan zal dit extra snel aantikken. Op die manier kan je dan snel over extra geld beschikken.

Structurele oplossing

Kom je tot de conclusie dat je eigenlijk gewoon structureel geld  tekort komt? Dan dien je op zoek te gaan naar een andere oplossing. Wanneer je niet meer wilt gaan werken, dan zal je jouw uitgaven onder de loep dienen te nemen. Je zult dan keuzes dienen te maken. Minder geld uitgeven is dan de enige optie die je hebt.

De andere mogelijkheid is om op zoek te gaan naar extra inkomsten. 

Misleidende advertenties

Op dit punt willen we je direct waarschuwen. Je ziet best veel advertenties voorbij komen, waarbij snel geld verdienen als erg eenvoudig wordt voorgedaan. Dit  is in 99% van de gevallen gewoon niet waar. Het gaat dan om trainingen die worden verkocht. De enige die hier snel geld mee verdienen, zijn de verkopers van deze trainingen. 

Wellicht was dit een jaar of 10 geleden nog goed mogelijk. Ondertussen is de concurrentie dusdanig toegenomen, dat om online geld te verdienen je hard dient te werken. Zo is affiliate marketing de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden, om daar honderden euro`s mee te verdienen.

Veel mensen haken af

Het voordeel is wel, dat hierdoor weer veel mensen afhaken. Het koren wordt als het ware van het kaf gescheiden. Wanneer jij de persoon bent die wel doorzet, dan zal je op termijn wel geld gaan verdienen. 

Dat je geld kunt verdienen met affiliate marketing staat als een paal boven water. De hoeveelheid geld en hoe snel je dit verdient, dat wordt nogal eens te rooskleurig afgeschilderd.

Opgeven

Waarom geloof ik in online geld verdienen?

Toch ben ik zelf wel een voorstander van affiliate marketing. Niet om direct snel geld te verdienen, maar om iets op te bouwen. Een goede website, die goed in elkaar zit, met veel en goede content is echt van grote waarde. Hiermee kan je op lange termijn eenvoudig geld mee verdienen. Daarnaast is het onderhouden van een website die eenmaal draait vrij eenvoudig. Je zou het zelfs helemaal kunnen uitbesteden.

Veel mogelijkheden om geld te verdienen

Een goede website geeft ook tal van mogelijkheden. Naast de commissies die je kunt verdienen via affiliate marketing, kan je ook nog wat geld verdienen via Google Adsense. Of je kunt producten gaan kopen en verkopen. Er wordt weleens gesproken van digitaal vastgoed. Dit is in mijn opinie zeker waar. En heb je op een gegeven moment echt dringend geld nodig, dan kan je een dergelijke website ook goed verkopen. 

Je kunt dan de website verkopen voor een bedrag van tussen de 12 en 24 keer de maandelijks winst. Stel dat je 300€ per maand verdient, dan kan je de website tussen de 3.600€ en misschien wel 7.200€ verkopen.

Grote mate van vrijheid

Een groot voordeel is dat je dergelijk digitaal vastgoed gewoon vanuit huis kunt opzetten. En je kunt dit doen met de snelheid die jij wilt.

Daarnaast is het enige wat je nodig hebt een laptop en een internetverbinding.

Je kunt elke dag een aantal uren besteden, zodat het sneller gaat, of je besteed een aantal uren per week. Dan zal het iets langer duren voordat je iets hebt opgezet waarmee je geld gaat verdienen, maar het zal zeker wel het geval zijn. Je dient dan wel meer geduld te hebben, tot het moment dat je daadwerkelijk geld verdient. 

Vrijheid en geld verdienen

Is dit niet ontzettend moeilijk?

Tenslotte is het wel zo, dat je dient te beschikken over bepaalde kennis. En dan bedoel ik niet dat je moet weten hoe je een website dient te programmeren. Dat is absoluut niet noodzakelijk. Maar wel hoe je een goede foto op een website plaatste. Foto`s kunnen namelijk op verschillende vlakken een grote invloed hebben. Maar ook het inzetten van social media op een goede manier is van belang. 

Een goede website geeft ook mogelijkheden om op een gegeven moment snel geld te verdienen. Zo kan je advertenties gaan plaatsen of eventueel advertorials verkopen. Op die manier kan je vaak snel even wat geld bijverdienen.

Risico nemen

Snel geld verdienen waarbij je veel risico neemt, is in mijn opinie geen goed idee. Hierbij kan je denken aan veel geld investeren in crypto. Dit kan ook helemaal verkeerd uitpakken. Het is verstandiger om dit met beleid te doen. Niet teveel risico`s nemen, maar wel een mooi rendement behalen. 

Persoonlijk investeer ik op dit vlak veel via crowdfunding. Dit brengt risico`s met zich mee, maar je kunt ook mooie rendementen behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *