Op dit moment een geldgebrek

Geld voor de toekomst is natuurlijk erg belangrijk. Maar als je nu krap bij kas zit, of een nijpend geldgebrek hebt, dan is geld op dit moment misschien nog wel belangrijker.

Krap bij kas zitten kan erg vervelend zijn. Het kan zelfs uitermate problematisch zijn. Zeker als je rekeningen hebt liggen die je dringend dient te betalen. In dat soort gevallen kan zelfs een bedrag zoals 100 euro lenen al uitkomst bieden.

Een geldprobleem oplossen met een lening

Normaal gesproken is een lening afsluiten een behoorlijk gedoe. Je dient allerlei documenten te overleggen, waaruit blijkt dat je kredietwaardig bent. 

En ben je ondernemer dan dien je zeker ook jouw boekhouding op orde te hebben. Voor het afsluiten van een lening dien je namelijk jouw jaarrekening te overleggen.En dan meestal ook nog voor meerdere jaren.

Maak je gebruik van online boekhouden dan zal dit niet direct een probleem zijn. Via online boekhouden kan je namelijk eenvoudig een jaarrekening uitdraaien en aan de bank overleggen.

De onvermijdelijke BKR controle

Ben je gewoon in loondienst, of heb je een uitkering, dan hoef je geen jaarrekening te overleggen. Wel dien je dan loonstrookjes of een jaaropgave aan te leveren. 

En dan is er natuurlijk nog de BKR controle. Heb je onverhoopt een negatieve BKR registratie, dan zal een loonstrookje je niet helpen om een lening aan te vragen. Deze aanvraag zal doorgaans worden geweigerd. Dit wordt door kredietverstrekkers als een rode vlag gezien.

Een klein bedrag lenen zonder BKR controle

Heb je echter slechts een klein bedrag nodig om een korte periode te overbruggen en jouw geldgebrek op te lossen, dan kan je bijvoorbeeld eenvoudig 100 euro lenen. Dit kan je doen door het afsluiten van een minilening. Bij het aanvragen van een minilening hoef je geen bewijsstukken aan te leveren. Een kopie van een identiteitsbewijs is doorgaans voldoende.

Ook wordt er geen BKR controle uitgevoerd. Dus ook met een negatieve BKR registratie kan je 100 euro lenen. Doordat de aanvraag zo simpel is kan je ook erg snel over het geld beschikken. De standaard is dat je binnen  24 uur over geld kan beschikken. Op die manier kan je dus toch voldoen aan de dringende rekening. Of gewoon iets leuks gaan doen omdat je daar echt aan toe bent.

Een structurele oplossing voor een tekort aan geld

Wel is het natuurlijk zo dat een lening kosten met zich meebrengt. Je ziet niet voor niks regelmatig de slogan “geld lenen kost geld” voorbij komen. Je zal rente moeten gaan betalen en eventueel ook nog andere bijkomende kosten. Dit kan dan weer van invloed zijn op het geld wat je in de toekomst kan besteden en jouw geldgebrek nog groter maken.

Persoonlijk ben ik dan ook van mening dat je naast een lening op zoek zou moeten gaan naar een blijvende oplossing. Denk bijvoorbeeld eens aan het beginnen met affiliate marketing. 

Dit is een beproefde methode waarmee je online geld kan verdienen. Op de pagina van de internet succes gids kan je hier alles over lezen. Bovendien kan je hier een gratis introductie training volgen, zodat je precies kan zien wat het inhoudt en wat je ermee kan doen. 

Op basis van de introductie video kan je dan zelf beslissen of dit iets voor jou is, of dat het je niet aanspreekt om extra geld te gaan verdienen. Persoonlijk vind ik de internet succes gids een extra aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *